Ü N L Ü  Y A Ş L A R I

 

 Anasayfa     En Populer Ünlüler     En Son Eklenenler

 

  Unlu Yaslari

menumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenumenu

 

 
 

 Yaş Hesaplama 


Doğum Tarihinizi Girin
Ay Gün Yıl Saat



Siz Doğduğunuzdan Beri:
Ay:
Hafta:
Gün:
Saat:
Dakika:
Saniye:
Salise:
Doğduğunuz Günden Beri Geçen Toplam Süre:

Unluyaslari.com


 
 
 

»  En çok Takip Edilen Ünlüler


 » Adriana Lima
 
 »
 Fadik Sevin Atasoy

 » Hakan Peker

 » Justin Bieber

 »

»  Tv Programları


 » Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 Yarışmacıları (2013)
 
 »
 Ben Burdan Atlarım

 » Kurtlar Vadisi Oyuncuları

 » Muhteşem Yüzyıl Oyuncuları

 
» Kuzey Güney Oyuncuları


»  Şarkıcılar


 » Hakan Peker
 
 »
 İbrahim Tatlıses

 » Feridun Düzağaç

 » Gülşen

 
» Hadise


»  Mankenler


 » Adriana Lima
 
 »
 Azra Akın

 » Almeda Abazi

 » Arzu Pavlova

 
» Asuman Krause


 
 
 
 


 

 

Gerçek (ilk) Adı

:  Demet Evgar

Doğum Yeri

:  Manisa

Doğum Tarihi

:  19 Mayıs 1980 (31 Yaşında)

Boyu

:  163 cm

Saç Rengi

:  Kızıl

Göz Rengi

:  Siyah

Vücut Ölçüleri

:  

Kilo

:  59

Giysi Bedeni

:  

Ayakkabı Numarası

:  39

Kısa Özgeçmiş


 

 
 
 
Filmografi

* Yedi Numara (2000) Yeliz
* Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
* Tatlı Hayat Defne-İhsan Yıldırım'ın sekreteri
* Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
* Çınaraltı (2003) Nilüfer
* Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
* Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
* Banyo (2005) Hülya
* Beyza'nın Kadınları (2005) Beyza Türker
* Erkekler Ağlamaz (2006)
* 1 Kadın 1 Erkek (2009) Zeynep
* Güneşi Gördüm (2009) Havar
* Yahşi Batı (2009) Suzan Van Dycke
* Vay Arkadaş (2010) Nil

Tiyatro Oyunları

* 39 Basamak
* Anna Kareninna
* Gece Mevsimi
* Ayşegül Hindistan'da
* Takanlar ve Takılanlar
* Aşk Çemberi
* Kadınlar da Savaşı Yitirdi

Ödülleri

* 10. Afife Tiyatro Ödülleri (2005) - Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu - Gece Mevsimi
* Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Gece Mevsimi
* Lions Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Gece Mevsimi
* 37.Altın Kelebek En İyi Komedi Kadın Oyuncusu - 1 Kadın 1 Erkek